Helgekos og Endelig Tilda produksjon!!!!!!!

image571

Ja da er helgen over, og en ny uke har begynt... men ike bare ny uke, men ny mnd og! Vi har faktisk komt til oktober!!!! Hvor blir ukene av???
Som dere ser, så har jeg bakt i helgen! Eplekake med epler fra egen hage! Og på lørdag hadde vi så bra vær at jeg kunne invitere noen naboer på varm eplekake og is! nammmm... trenger vel ikke å si at det ble en suksess!
image572
Og ungene tok med seg lekene ut på terrassen! De var faktisk ute hele lørdagen!
Hadde jo min niese på 7 år på besøk! Og hun har funnet seg gode venninner i nabo jentene her. Det er kjempe koselig. Men travelt for en tante som ikke har barn selv....
Men alt i alt har helgen vært travel, men kjempe koselig med masse folk rundt oss! Både liten og stor! Til og med en baby på 2 uker!

image573
Og fin været fortsatte i dag og! Men eneste ulempen er at myggen er så hissig når det ikke er vind ute... så noe skal det da være........

image574
Og siden myggen er ute, har jeg vært inne.... Og da fikk jeg sydd litt mer på tilda dukken min! Som dere ser så beynner den å ta form! Får være en prøvedukke dette her tror jeg... Har og brukt litt utradisjonelle farger på klærne. Men tror den blir bra! Kanskje den blir ferdig i morgen... får se hvor kreativ jeg er før jeg skal på jobb!

Ellers må jeg takke for hyggelige kommentarer på bildene mine i forrige innlegg! Tusen takk! '

Ønsker alle en flott tirsdag! :):):):)
image575

Kommentarer:
Postet av: Anki

Oi oi oi, den eplekaken så god ut. Skulle vært naboer vi, for jeg simpelthen elsker eplekake! Åsså kunne vi bedt hverandre på kake hele tiden :-) ha en flott tirsdag!

01.10.2007 @ 23:21
URL: http://ankis.blogg.no
Postet av: elin1976

Så god kaken ser ut.....Det er så deilig når man først har tatt helg og været er fint. Her stod dører og vinduer oppe på vidt gap store deler av dagene som sola skinnete. Må lufte når det er et slikt vær. Synes det er så herlig . Thildaen ser jo ut tiil å bli fin. Gleder meg til å se hele og ikke bare et par ben. he he. Ha en fin tirsag. Klem fra Elin:O)

02.10.2007 @ 05:41
URL: http://elin1976.blogspot.com
Postet av: Hege

Lagde også eplekake i helgen,men måtte nok kjøpe eplene..Blir spennende å se resten av dukken:)Ha en fin dag

02.10.2007 @ 09:55
URL: http://hoshege.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5541284